diumenge, 21 de setembre del 2014

EL DIA DESPRÉS DE LA VOLT A PEU XERESA

Que agust hem dormit esta nit passada!! Després del dia d’ahir on tot passa tant ràpid, tots el membres del Club comencen a gaudir de la nostra Volta a peu perquè el record de totes aquelles emocions, sentiments, estones de rialles, germanor, col·laboració... ens fan reviure el dia de la carrera el qual és el més important de tot l’any per a nosaltres.

Però tot aquest esforç no serviria de res, si no tinguérem les col·laboracions externes de la gent del poble que es preocupa per la carrera i perquè Xeresa tinga cada any una volta  a peu digna de recordar. Per altra banda no podem deixar d’agrair el gran esforç que fan els patrocinadors, tant els grans com els menuts, els quals any rere any fan la seva aportació econòmica que és indispensable per poder donar bons regals als corredors. I com no, moltes gràcies a l’Ajuntament de Xeresa per tota l’ajuda. Sense vosaltres aquesta carrera no seria possible.

No ens volem oblidar dels corredors, eixos valents i valentes que es superen en cada carrera que fan i que realment són l’essència d’aquest esport popular.

Per la nostra banda, seguirem treballant per tal de millorar i deixar al poble de Xeresa i al Club Atletisme Xeresa en el lloc que es mereix!! EL PRIMER CALAIX DEL PODIUM!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada